У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

NEVERLAND

Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Вистава Neverland в Маріуполі

 
Завітайте у світ пригод 
 
Зустрічайте нову програму, яка працювала над постановками "Цирк на воді", "Форсаж талантів" і "Вогонь і лід", що вже так полюбили глядачі з Києва, Одеси, Харкова, Запоріжжя, Львова, Дніпра.
 
Усі ми хочемо вірити у дива, це надихнуло на створення першого в Україні грандіозного казкового шоу "Неверленд".  Шоу, яке створили дорослі з любов’ю до дітей та з найкращими спогадами про дитинство. Саме тому воно поєднало в собі елементи вистави світового рівня. Над створенням номерів, що захоплюють працювали найталановитіші українські артисти. Частиною вистави є унікальне шоу фонтанів, що танцюють у супроводі музичних хітів та світла. 
 
Історія про хлопчика, що вміє літати та чарівну країну оживе перед вами. Ви побуваєте на святі фей та вирушите на пошуки скарбів з піратами. Яскраві персонажі, польоти та перетворення перенесуть вас у світ захопливих пригод. 
 

Море емоцій від грандіозного казкового шоу чекають всю вашу родину! 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Маріуполь.

NEVERLAND відбудеться 1 квітня 2018, 15:00, неділя в МПК «Український дім» (ПК Металургів). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.